Wilma Pastors. Foto: PR
Wilma Pastors. Foto: PR

Wilma Pastors en Ankh Gussinklo op kunstwandelroute

HUMMELO - Ankh Gussinklo (dichter) en Wilma Pastors (zang en gitaar) treden zondag 20 mei samen op bij de poëzieklinkplek van de 19de Kunstwandelroute op het landgoed Enghuizen in Hummelo.
Het optreden vindt plaats van 14.30 tot 16.00 uur.

Het is de 20ste mei de laatste zondag dat de poëzieklinkplek van Enghuizen 'bemensd' wordt. De route sluit op maandag de 21ste – tweede Pinksterdag – haar poorten. De poëzieklinkplek is het kleinste openluchttheater van Nederland en een vast onderdeel van de kunstwandelroute. Dit evenement wordt ieder jaar van Pasen tot en met Pinksteren georganiseerd door kunstenaarsnetwerk 'Het Web'.
Langs de 2,5 km lange wandeling over het landgoed staan 33 kunstwerken.
Voor het poëtische deel op de zondagmiddag werkt Het Web samen met het dichterscollectief 'de Omsmeders'. In het geval de weergoden voor (veel) regen zorgen, wordt er uitgeweken naar hoeve 'de Klevenhorst', die 200 m vooòr het podium aan de wandelroute ligt.

De routebeschrijving annex catalogus is voor 4 euro verkrijgbaar bij hotel 'de Gouden Karper' aan de Dorpsstraat 9 in Hummelo of bij café FF naar Steef, aan de Dorpsstraat 1. Deze locaties zijn tevens het begin- en eindpunt van de route.

Meer berichten
 

Nieuwsoverzicht

Meer berichten