Tycho Schipper, Kees Weitkamp ne André van Gessel. Foto: PR
Tycho Schipper, Kees Weitkamp ne André van Gessel. Foto: PR

Eva Schuurman en André van Gessel op de poëzieklinkplek

HUMMELO - De bekende Achterhoekers Eva Schuurman en André van Gessel zijn zondag 13 mei (moederdag) als dichters te beluisteren op de poëzieklinkplek van de 19de Kunstwandelroute op het landgoed Enghuizen in Hummelo. Eva en André treden op samen met violist Kees Weitkamp.

De poëzieklinkplek is het kleinste openluchttheater van Nederland en een vast onderdeel van de kunstwandelroute. Dit evenement wordt ieder jaar van Pasen tot en met Pinksteren (dit jaar 21 mei) georganiseerd door kunstenaarsnetwerk 'Het Web'. Langs de 3,5 km lange wandeling over het landgoed staan 33 kunstwerken.
Het optreden vindt plaats van 14.30 tot 16.00 uur. In het geval de weergoden voor (veel) regen zorgen, wordt er uitgeweken naar hoeve 'de Klevenhorst', die 200 meter voor het podium aan de wandelroute ligt.

De routebeschrijving annex catalogus is voor 4 euro verkrijgbaar bij Hotel De Gouden Karper aan de Dorpsstraat 9 in Hummelo of bij café FF naar Steef, aan de Dorpsstraat 1. Deze locaties zijn tevens het begin- en eindpunt van de route.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden