Jeugdleden en hun vriendjes en vriendinnetjes genoten van een sportieve dag. Foto: zsv Zelos
Jeugdleden en hun vriendjes en vriendinnetjes genoten van een sportieve dag. Foto: zsv Zelos

Samen voetballen op de leukste dag van het jaar bij zsv Zelos

ZELHEM - Als afsluiting van de reeks instuifdagen op de woensdagmiddag in april was er 2 mei de inmiddels bij velen bekende vriendjes- en vriendinnenmiddag. De jeugdleden van Zelos (jongens en meisjes tot 11 jaar) mochten die dag hun vriendje/vriendinnetje, buurkind of neef/nichtje meenemen om samen te komen voetballen op sportpark Pluimerskamp.

Dat aanbod was niet aan dovemans oren gericht. Ondanks de vakanties waren er deze middag liefst 90 kinderen die met elkaar voetbalden onder een heerlijk zonnetje. Plezier met elkaar was daarbij het allerbelangrijkst. Het doel van deze dag is om de kinderen die met de leden meekomen kennis te laten maken met de voetbalsport en zsv Zelos. En dat is goed gelukt, gezien de aanwezige meegekomen vriendjes en vriendinnetjes.

Als extra verrassing was er voor de kinderen een springkussen om het laatste restje energie te verbruiken. Natuurlijk zorgde de organisatie voor drinken en wat lekkers in de pauze.

Na het spelen van een onderlinge competitie in drie leeftijdscategorieën was het tijd voor de finale waarin de twee beste teams van elke leeftijdscategorie met elkaar streden om de prijzen. Na een spannende eindstrijd de prijsuitreiking waarbij de winnende teams van deze dag werden geëerd met een gouden medaille. Met een frietje en ranja werd de middag afgesloten.

Veel vrijwilligers zetten zich deze dag in. Onder hen ook een groot aantal jongeren. organisatie laat weten dat ze bijzonder trots, en blij is met deze groep fantastische vrijwilligers. Bedankt allemaal.

Meer berichten
 

Nieuwsoverzicht

Meer berichten