's Avonds is het terrein verlicht met honderden gekleurde lampjes. Foto: PR
's Avonds is het terrein verlicht met honderden gekleurde lampjes. Foto: PR

Definitieve blokkenschema Mañana Mañana bekend

VORDEN - Van 14 tot en met 17 juni vindt Mañana Mañanal plaats bij Kasteel Vorden. Hier draait het om relaxen maar vooral ook feesten. Vanaf vandaag is het definitieve blokkenschema bekend.

Wat staat er zoal geprogrammeerd? L'Chaim (balkan beats), Birth of Joy (60's on steroids), Timon Massop (bospianovirtuoos), MAMIHLAPINATAPAI (wereldse feestmuziek), Desert Mountain Tribe (rock), Bagjuice (reggea/dub) en Brother Dege (americana).


De kaartverkoop gaat hard, inmiddels zijn alle zaterdag- en campingkaarten uitverkocht. Maar voor vrijdag en zondag zijn er nog kaarten verkrijgbaar.

Sprookjeswereld
Laat je opslokken door het Vordense bos waar mensen van alle leeftijden worden verrast door bizar theater en uiteenlopende muziek. Ook bijzonder: 's avonds wandel je over een door, met honderden gekleurde lampjes, verlicht terrein. Je waant je in een sprookje, zeker met het kasteel op de achtergrond.

Relaxen en feesten
Je kunt schommelen in hangmatten of luieren in het gras. Verder is er een open podium. Neem een eigen gitaar mee en laat wat horen. Of ga aan de slag bij de Sociale Werkplaats, hier kan van alles gemaakt worden. En voor wie gewoon keihard los wil gaan wordt gezorgd. Waar ook veel aandacht aan wordt besteedt is horeca. Ook dit jaar is er de 'Keuken van het Ongewenst Dier'. Deze cateraar maakt gerechten van 'plaagdieren' die normaal gesproken worden afgeschoten en gedumpt. Bij 'De Timp' kun je zelf aardappelen schillen voor je eigen friet.

Een dagkaart kost drie tientjes. Toiletten, douchen en parkeren is gratis, kinderen tot 1,40 meter hebben gratis toegang. Er zijn nog kaarten voor vrijdag (15 juni) en zondag (17 juni) verkrijgbaar via de website.


www.mananamanana.eu

reageer als eerste
Meer berichten