Vrijwilligers klaar voor het nieuwe seizoen
Vrijwilligers klaar voor het nieuwe seizoen Foto: Jan Knoef

Zelhem klaar voor nieuwe toeristische seizoen

Algemeen

Zelhem - De vrijwilligers van het T.I.P. (Toeristisch Informatie Punt) staan weer helemaal klaar voor het nieuwe toeristische seizoen. De ruimte in 'Het Leerhuijs' is weer ingericht met folders en ander informatiemateriaal en de vrijwilligers kunnen de toeristen, maar zeker ook de inwoners van Zelhem en de regio informeren over de activiteiten en bezienswaardigheden in Zelhem.

In het afgelopen winterseizoen heeft het T.I.P. niet stilgezeten. Zo werd het 'Zelhemmertje' samengesteld met toeristische informatie van Zelhem, Halle en omgeving. Verder is een speciale folder samengesteld met een fietstocht van ongeveer 28 km door Zelhem en omgeving. Ter kennismaking krijgen bezoekers van het T.I.P. tot 12 mei de folder met kaart van de fietstocht gratis. Tot slot zullen op de Zelhemse terrassen speciale onderzetters verschijnen met een afbeelding van Smoks Hanne en de tekst 'Welkom in Zelhem'.

Het T.I.P. is zes dagen van de week geopend. Op maandag van 13.00 tot 15.00 uur, dinsdag, woensdag en donderdag van 10.00 tot 14.00 uur, op vrijdag van 10.00 tot 16.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 14.00 uur.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant