Foto: PR
Foto: PR

Geslaagde meidendag bij ZSV Zelos

ZELHEM - Woensdag 11 april vond de voetbalinstuif speciaal voor meiden plaats bij ZSV Zelos. De organisatie had een mooi spelencircuit bedacht met gevarieerde onderdelen. Techniek, samenwerken in een team, balbeheersing, onderlinge wedstrijdjes en natuurlijk het scoren kwamen aan bod. De meiden zijn daarbij op leeftijd ingedeeld in verschillende teams waardoor er sprake was van echte competitie tijdens de spelen.

In de pauze was er ranja en wat lekkers en na afloop van de middag werden de kinderen nog getrakteerd op lekkere frites. Ook was het toen tijd voor de uitreiking van de prijzen voor de meisjes die samen met de meeste vriendinnetjes aanwezig waren. De eerste en tweede prijs, een voetbal, gingen naar Jade Ebbers en Tess Weber, een Zelos bidon als goede derde was er voor Maud Harms.

Het was een bijzonder geslaagde happening getuige de reacties van kinderen en de ruimschoots aanwezige ouders. Een succes was het ook voor Zelos zelf omdat er aan het einde van de middag een grote vraag was naar inschrijfformulieren voor de meiden die zelf ook echt willen gaan voetballen.

In april is er nog elke woensdagmiddag om 15.30 uur een instuif voor jongens en meisjes van 4 tot 11 jaar. De serie instuifdagen wordt afgesloten op 2 mei om 15.00 uur met een vriendjes en vriendinnetjes dag voor alle jonge voetballertjes uit de jongens en meisjesteams van Zelos. Zij mogen die dag ook een vriendje of vriendinnetje meenemen.

Kinderen die belangstelling hebben voor de voetbalsport kunnen naast deelname aan de instuifdagen ook gratis en vrijblijvend kennis komen maken met Zelos op de woensdagavond. De trainingen zijn van 18.15 uur tot 19.30 uur. Voetballen en trainen bij de mini's (4 tot 6 jaar) bij Zelos kost geen contributie.


www.zsvzelos.nl

Meer berichten