Neem een kijkje achter de schermen bij Inhetgroen

BAAK - Omroep Gelderland televisiepresentatrice Angelique Krüger opent op 20 april om 15.00 uur de Open dag van Hovenier Inhetgroen uit Baak. Een feestelijke happening ter ere van een nieuw pand en dé gelegenheid om eens kennis te maken met het team van Inhetgroen.

Tijdens deze feestelijke dag is er op diverse plekken in het pand gelegenheid om inspiratie op te doen. Van tuintips tot informatie over 'hoe kunt u de bomen het best verzorgen?'. Er is een ook houtcarving demonstratie met de kettingzaag. Maak ook van de gelegenheid gebruik om kennis te maken met de kleurrijke mensen die bij Inhetgroen werken. "Veel bedrijven praten over sociaal ondernemen of maatschappelijk verantwoord ondernemen, wij doen het," aldus Freddy en Sylvia Evers-ten Broek, oprichters en ondernemers van Inhetgroen. Het bedrijf biedt namelijk ook volop werkgelegenheid aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, uiteraard onder zorgvuldige begeleiding. Een dag bij uitstek voor hen om ook trots op te zijn.

Bezoekers mogen hun gegevens achterlaten bij vertrek, want dan maken zij ook nog eens kans op een mooie prijs: een halve dag van het kleurrijke Inhetgroen tuinteam.

Noteer deze Open dag in de agenda: Vrijdag 20 april van 14.30 tot 19.30 uur. Wees welkom.

Meer berichten