Lentekriebels bij de Zelhemse ondernemers

Zelhem - Terwijl het ijs nog maar nauwelijks uit de sloten verdwenen is, zijn de Zelhemse winkeliers, verzameld in de B&OZ (Bedrijvig en Ondernemend Zelhem), al weer druk met het naderende voorjaar. De modewinkels willen de voorjaars- en zomermode laten zien en na de winter komen er vaak allerlei nieuwe artikelen op de markt, waarover de winkeliers hun klanten willen informeren. Om ruimte te creëren voor die nieuwe artikelen gaat een deel van het bestaande assortiment in de aanbieding. De Open Zondag (18 maart) is een goede gelegenheid om 'een rondje' door het dorp te maken om dit alles vrijblijvend te bekijken.

De winkels zijn van 12.00 tot 17.00 uur geopend en in het centrum van Zelhem wordt een groot aantal activiteiten georganiseerd, zowel voor de jeugd als voor de volwassenen, waardoor het een uitje is voor het hele gezin.

Voor de modewinkels staat de grote modeshow centraal. Met Zelhemse mannequins en dressmen komt de nieuwe collectie voorjaar/zomer 2018 voorbij op de 'Catwalk'. Een valkenier verzorgt een show met zijn vogels, de terrassen zijn open en verschillende plaatselijke horeca-ondernemers hebben voor de Open Zondag speciale voorjaarsmenu's op de kaart staan (3 gangen voor een 'Lentekriebels'-prijs). Een DJ zorgt op het plein voor de juiste muzikale sfeer.

Voor de jeugd is er een draaimolen en de jongelui kunnen zich op de markt laten schminken of lekker knutselen onder leiding van vrijwilligers van de Jeugdsoos. De theatergroep 'Jan Klaassen' verzorgt drie keer een voorstelling en clown Flapje doet haar act op de markt.

Meer berichten