De pupillen die de rondeprijzen in de wacht wisten te slepen. Foto: PR
De pupillen die de rondeprijzen in de wacht wisten te slepen. Foto: PR

Alle kinderen met prijzen naar huis na Pupillenbingo

ZELHEM - Op vrijdag 23 februari werd er voor het eerst in het bestaan van voetbalvereniging Zelhem een grote pupillenbingo georganiseerd en wat een succes was deze avond. Vanaf het eerste moment tot het allerlaatst toe was de spanning te snijden. Er stond namelijk nogal wat op het spel. Er was een prachtige hoofdprijs te winnen, een samsung tablet. Deze prijs werd mede gemaakt door DPC Solutions uit Zelhem.

De avond begon om 18.30 uur in de kantine. De kaartjes hoefden de kinderen niet te kopen, die waren gratis. Iedere ronde waren er drie prijzen beschikbaar. Toen de bingoballen begonnen te rollen keken de ouders even over de schouders van hun kroost mee. De jongste spelers zijn namelijk pas 4 jaar, het moment waar je bij de vereniging kunt instromen en kunt beginnen met voetballen.

Je hoorde de teleurstelling in de kantine op het moment dat de bingo viel. Niet getreurd, want de grootste winnaars waren de kinderen zelf. Zij hadden namelijk tijdens de sponsorloop die eerder in de winterstop gehouden werd zoveel geld bij elkaar gelopen, dat uiteindelijk alle kinderen met een prijs naar huis gingen.

Dit resultaat werd mede mogelijk gemaakt door de diverse sponsors die een bijdrage beschikbaar stelden, een ieder op zijn eigen manier: Drogisterij Oosterink, Snack Shop Zelhem, DGZ Schilderwerken, Blokker Zelhem, Eetcafé De Groes, Attraverso Pizzeria en Deckert Snacks. Kortom een succes die hopelijk een vervolg krijgt in een van de komende seizoenen.

Meer berichten