De VVD-caravan trekt door Bronckhorst. Foto: Liesbeth Spaansen
De VVD-caravan trekt door Bronckhorst. Foto: Liesbeth Spaansen

VVD caravan doet Bronckhorster kernen aan

'Effe bakkie doen' bij de caravan van de VVD Bronckhorst

BRONCKHORST - 'Effe bakkie doen' bij de caravan van de VVD Bronckhorst, dat kon vrijdagmiddag 2 maart op de markt in Steenderen. Vanaf 13.30 uur konden belangstellenden bij de VVD terecht voor een 'bakkie' koffie of thee, een koekje, maar vooral voor een goed gesprek over de plannen van deze partij.

"We willen graag weten wat er leeft, welke ideeën er zijn, wie er tevreden is, wat iemand anders wil zien of welke hulp er vanuit de gemeente kan zijn", legt Marcel Leferink uit. Iedereen kon zijn of haar zegje doen, een mening geven of iets melden waar wat aan gedaan moet worden. Aanwezig waren Joke Meulenveld, Chantal Liesveld, Erik Nijhoff, Wigert Willemse, Annemarie van der Houwen, Thea Lusink en Marcel Leferink. "Daarom gaan we met deze caravan van Holiday Sport Lochem op pad."

Op 9 maart staat de caravan in Zelhem en kunnen belangstellenden in gesprek gaan met Geert-Jan Oosterhuis, Perry van Lochem en Joke Meulenveld en anderen. De caravan is op 16 maart 's morgens in Vorden, waar onder andere Hans Puijk, Geert-Jan Oosterhuis, Annemarie van der Houwen aanwezig zijn. Die middag staat de caravan in Hengelo met Thea Lusink, Annemarie van der Houwen, Perry van Lochem en anderen.

"Onze slogan is: 'De VVD maakt er werk van'," vertelt Marcel Leferink enthousiast verder. "We willen vertellen wat de VVD bereikt wil hebben in 2022, na een periode van vier jaar. Maar het belangrijkste is dat we mensen willen attenderen om te gaan stemmen. Maak gebruik van je rechten!"


www.vvdbronckhorst.nl

Meer berichten