Het bestuur van de Hamove. Foto: Roderick Kreunen
Het bestuur van de Hamove. Foto: Roderick Kreunen

Bart Knol uit Hengelo nieuw bestuurslid Hamove

Algemeen

HENGELO - De Hengelose auto- en motorvereniging HAMOVE heeft op donderdag 15 februari haar Algemene Ledenvergadering gehouden. De opening door voorzitter Fred Versteege was om 20.15 uur in zaal Leemreis te Hengelo Gld. De vergadering werd druk bezocht door de leden van de Hamove, ze zagen diverse punten op de agenda voorbij komen. Zoals de notulen ledenvergadering door secretaris Arjan Mengerink, en het positieve financieel verslag door penningmeester Loek Wensink. Ook de negen commissies, die onder het Hamove bestuur vallen, brachten hun verslag uit. Op agenda punt 8 stond de bestuursverkiezing. Tonny Wassink was aftredend en herkiesbaar, aftredend en niet herkiesbaar was Torleif Hartelman.

Een dankwoord kreeg Torleif Hartelman van voorzitter Fred Versteege. Hartelman al tien jaar werkzaam in het bestuur, heeft zelf aangegeven het niet fair te vinden dat hij zo weinig aanwezig kan zijn op de bestuursvergaderingen en Hamove evenementen. Dit door de drukke werkzaamheden met Sam Lowes, want daarmee reist Torleif de gehele wereld over als Personal Coach. Lowes die dit jaar is overgestapt van de MOTOGP naar de MOTO2 categorie van het wereldkampioenschap motorracen. Torleif is in zijn bestuurscarrière druk geweest met het veilig maken van het circuit de Varsselring, ook heeft hij voor de KNMV- en Hamove het circuit rapport digitaal gemaakt. Elke strobaal en veiligheidskussen heeft hij tot op de centimeter in beeld gebracht, aldus Versteege. Torleif liet weten mooie herinneringen over te hebben gehouden aan zijn tienjarig lidmaatschap van het bestuur. Diverse evenementen meegemaakt zoals het jubileum 75 jaar Hamove met onder andere de cross op het Hengelse Zand in 2012. Op de zaterdag zelf meegereden en iedereen op een ronde gezet. Toch even laten zien dat hij vroeger een top crosser was. Hij heeft veel vrije uurtjes in de Hamove zitten, namens het bestuur werd hij bedankt voor de enorme inzet en bewezen diensten.

Nieuw bestuurslid
Het bestuur stelt voor om als nieuw bestuurslid Bart Knol te benoemen, hij wordt bij acclamatie aangenomen. Bart heeft een ondernemend karakter, is ICT'er en software specialist bij een automatisering bedrijf in Varsseveld. In zijn vrije tijd is hij Hamove knokploeg lid, ook zit hij in de off road commissie. Bart is zoals gezegd een motorman in hart en nieren.
Het bestuur bestaat in 2018 uit de volgende personen: Fred Versteege, Loek Wensink, Arjan Mengerink, Joep haverkamp, Tonny Wassink, Gerard ten Have en Bart Knol.

Na de sluiting van de A.L.V. bleven nog diverse leden gezellig napraten.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant