De Koninklijke Militaire Kapel 'Johan Willem Friso'. Foto: PR
De Koninklijke Militaire Kapel 'Johan Willem Friso'. Foto: PR

Optreden Koninklijke Militaire Kapel in Hoog-Keppel

Algemeen

HOOG-KEPPEL - De Koninklijke Militaire Kapel 'Johan Willem Friso' komt naar Hoog-Keppel. Op donderdag 22 maart geeft de oudste kapel van Nederland om 20.00 uur een concert in sporthal Hessenhal. Belangstellenden zijn van harte welkom.

De Koninklijke Militaire Kapel 'Johan Willem Friso' is een van de drie professionele militaire harmonieorkesten van de Nederlandse krijgsmacht en verzorgt de muziek bij militaire ceremonies en staatsaangelegenheden. De Koninklijke Militaire Kapel bestaat uit 53 beroepsmuzikanten en speelt zoveel mogelijk origineel repertoire maar ook eigen versies van klassieke en filmmuziek.

Het concert vormt de afsluiting van de actieweek om zwembad Hessenbad in Hoog-Keppel te behouden voor de gemeenschap. Belangstellenden met een lidmaatschap van het Hessenbad, hebben met vier personen gratis entree. Niet-leden betalen 5 euro per persoon. Vooraf opgeven per e-mail bij concertkmk@gmail.com onder vermelding van naam, contactgegevens en het gewenste aantal zitplaatsen is voor iedereen verplicht om verzekerd te zijn van toegang.


www.hessenbad.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant