Band 'Jazz Track'. Foto: PR
Band 'Jazz Track'. Foto: PR

Jazz Track bij LIVE@IDEAAL

Algemeen

Zelhem - Woensdagavond 21 februari staat de band 'Jazz Track' centraal in het programma live@ideaal, dat tussen 20.00 en 22.00 uur, vanuit de iBeat Recording Studio in Zelhem wordt uitgezonden. De band speelt live en de bandleden worden bevraagd over hun roots en aspiraties in de muziek.

Jazz Track voorziet nummers met eigen arrangementen en een vleugje latin, jazz en/of fushion. Soms is het een jazz-standard in een popjasje, maar soms ook een populaire popsong in jazz- en/of latin uitvoering. Daarnaast staan er eigen nummers op de setlist, maar altijd toegankelijk en aanstekelijk, ook voor mensen die zeggen niet van jazz te houden.

Jazz Track is van een losvaste gelegenheidsformatie gegroeid naar een band met vaste bezetting. De band begon twee jaar terug op het Jazzfestival, toen nog zonder de input van gitarist en arrangeur Paul Mourus, en ook zonder zang, maar met Mans van den Berg op een kinderdrumstelletje en met veel plezier. Inmiddels zingt pianiste Merel Hubatka een groot deel van de nummers, verruilde Maaike Schoenmaker haar cello voor de contrabas en werden Jakko Smit op trombone en Jurgen Heintjes op saxofoon aan de band toegevoegd. Jazz Track heeft inmiddels op heel wat feestjes en festivals gespeeld en daarbij het publiek enthousiast weten te krijgen. Ze stonden onder andere op de Appelparade, Zutphens Jazzfestival Jazz & So 2017 en Baakuna Matata.

Live@Ideaal wordt iedere woensdagavond tussen 20.00 en 22.00 uur uitgezonden. Het programma is live te beluisteren via Radio Ideaal. Live meekijken kan op woensdagavond vanaf 19.30 uur via de website. Bands en artiesten die ook in het programma live willen komen spelen, kunnen op de website www.ideaal.org/live een inschrijfformulier invullen of schrijven naar Ideaal Radio, Televisie & Internet, t.a.v. Live@Ideaal.org, Postbus 50, 7020 AB, Zelhem.


www.ideaal.org


Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant