Fotoclub Blik houdt een expositie met het thema 'Water'. Foto: PR
Fotoclub Blik houdt een expositie met het thema 'Water'. Foto: PR

Expositie en boekenverkoop ten behoeve van het project Zelhem Westerbork Toen & Nu

ZELHEM - Op 24 en 25 februari van 10.00 tot 17.00 uur zal in het voormalige notariskantoor aan de Doetinchemseweg 71 te Zelhem een expositie worden gehouden door de Fotoclub Blik. Ook wordt door leden van de werkgroep Amnesty International Halle Zelhem gebruikte boeken verkocht voor hun project 'Zelhem Westerbork Toen & Nu'. De verkoopopbrengst levert een bijdrage voor het jaarlijkse bezoek van de groepen 8 van de basisscholen in Zelhem, Halle, Velswijk en IJzevoorde aan het Herinneringscentrum Kamp Westerbork.

De leden van de fotoclub zijn Ali Bilderbeek, Evelien O'Sullivan, Ben Krudde, Anne Pera, Tjeerd Visser en Jan Waard, afkomstig uit Zelhem, Doetinchem en Keijenborg. Zij trekken al meer dan 15 jaar samen op en exposeren regelmatig. Tijdens deze expositie tonen ze naast recent werk met het thema 'Water' ook oude opnames. De deelnemers van de fotoclub geven ieder een eigen invulling aan het thema.

De toegang is gratis. Meer informatie over het project van Amnesty International Zelhem Halle, is te vinden op de website


zelhem.amnesty.nl/index.php/project-zelhem-westerbork-toen-nu

Meer berichten
 

Nieuwsoverzicht

Meer berichten