Trotse award-winnares Petra Hoog Antink Foto: Annekée Cuppers
Trotse award-winnares Petra Hoog Antink Foto: Annekée Cuppers
video

Bruidsatelier Petra landelijke winnaar Love Award

LICHTENVOORDE - Als winnaar van de provincie Gelderland uit de bus komen, was voor Petra Hoog Antink al een grote verrassing. Dat ze afgelopen donderdag bij Citysense in Utrecht ook nog de landelijke prijs in de categorie 'trouwmode' zou winnen, had Petra nooit durven dromen. "Ik was helemaal verbaasd."

Door Annekée Cuppers

Petra mocht de prijs in ontvangst nemen uit handen van bn-er Kim Kötter. "Er deden ook hele grote zaken mee dus ik was helemaal verrast en eerlijk gezegd, ook wel geëmotioneerd. Maar de sfeer was heel prettig en andere bruidsmodezaken kwamen me direct feliciteren."

Petra is nog een beetje beduusd van alle aandacht. Sinds de bekendmaking heeft ze al enorm veel app-jes, belletjes en reacties op Facebook ontvangen. Mensen komen ook spontaan de winkel inlopen om Petra te feliciteren. "Ik ben echt supertrots en wil iedereen die op mij gestemd heeft heel erg bedanken." Voor de toekomst wil Petra gewoon zo doorgaan. "Groter groeien hoeft voor mij niet, kleinschaligheid en persoonlijke aandacht blijven voor mij het allerbelangrijkst."

En dat Petra's klanten dat met haar eens zijn, bewijst de Love Award die op een prominente plek in de etalage prijkt.

Video: Annekée Cuppers

Meer berichten