De presentatrice van het filmpje bij het beeld van Smoks Hanne. Foto: PR
De presentatrice van het filmpje bij het beeld van Smoks Hanne. Foto: PR

Promotiefilm van Zelhem

ZELHEM - Na het hondenbier en de hondenfrietjes bedacht dierenspeciaalzaak Molenkamp in het afgelopen jaar, in het kader van hun 50-jarig bestaan, weer iets om Zelhem op de kaart te zetten. Er moest een promotiefilm komen. Om daar de belangrijkste items in te krijgen, riepen Arjan en Gerrie de bevolking op om hen te melden wat er in de film moest komen.

De film is inmiddels gemaakt en vorige week kon het cadeau op Facebook geplaatst worden. Op de eerste dag werd de pagina al ruim 10.000 bezocht en de helft van de bezoekers heeft de film inmiddels deels of helemaal bekeken. Het is een editie van 'RTL Travel' over Zelhem. Het is een leuke promotiefilm over Zelhem geworden met allerlei leuke items, die duidelijk maken dat Zelhem voor een dagje of langer een bezoek waard is. Bent u nieuwsgierig geworden, bekijk het resultaat dan op de Facebookpagina.

De film begint op 'de Langenberg' en vervolgens wordt een bezoek gebracht aan Ezelstal 'de Edelingen' waar zorgvragers voor de ezels zorgen. Natuurlijk komt ook 'Museum Smedekinck', dat geheel op vrijwilligers draait, aan bod en uiteraard mag Smoks Hanne niet ontbreken. Verder beelden uit het centrum en er wordt een bezoek gebracht aan één van de nieuwste bedrijven in het dorp, een heuse whisky distilleerderij. Een vlotte presentatrice maakt het tot een mooi resultaat. Helemaal aan het eind een korte 'shot' van dierenspeciaalzaak Molenkamp, de sponsor en bedenker van deze video.

Inmiddels is de strijd om de toerist op vakantiebeurzen en in (radio- en tv-) reclames losgebarsten. "Achterhoekers zijn vaak wat bescheiden", aldus Arjan, "maar soms wil je wel even laten zien, dat je trotst bent op je dorp." Daarbij noemt Arjan het noemen van de winkel van ondergeschikt belang. "We vonden het leuker is het om iets over het dorp en de items te doen."


www.facebook.com/discusmolenkamp

reageer als eerste
Meer berichten