GUV Dennenlust in Zelhem. Foto: PR
GUV Dennenlust in Zelhem. Foto: PR

Open dag GUV Dennenlust Zelhem

ZELHEM - Zaterdag 13 januari houdt GUV een open dag van 14.00 tot 18.00 uur bij GUV Dennenlust aan de Kerkhoflaan 5 te Zelhem.

Alle vragen op het gebied van uitvaartzorg worden beantwoord door de ervaren uitvaartverzorgers van GUV Ton de Jong, Ans Masseling en Ank Horstink, hoofd voorlichting die ook gratis lessen geeft voor verzorgenden, Xandra Wolterink, de gediplomeerde thanatopracteur (lichte balseming) van GUV, Etiënne Icking en de directie van GUV, Bert van Asselt.

GUV beschikt over uitvaartbegeleiders met veel ervaring, en ook biedt men de mogelijkheid voor een kosteloze voorbespreking aan huis.
Carla Lammers (ritueel begeleidster) zorgt voor een uitvaart met inhoud. Met aandacht voor de mens, de relatie tot nabestaanden en zijn omgeving in een passende afscheidsceremonie. Ook kinderen maken een rouwproces door, hoe jong ze ook zijn. Door het kind op een open en actieve manier te betrekken bij het afscheid nemen legt men de basis voor een goed rouwproces.

Directeur Bert van Asselt vertelt tijdens de open dag over de GUV. Over waarom GUV zonder winstoogmerk werkt en wat dat voor voordelen heeft voor nabestaanden. Waarom men GUV ook mag bellen als men elders verzekerd is.
Thanopracteur Xandra Wolterinck legt met behulp van de materialen precies uit hoe de behandeling in zijn werk gaat en waarom er dan geen koeling van de overledene nodig is. Een verzekeringsdeskundige vertelt alles wat men wil weten over verzekeringen.

Wie meer informatie wil, kan een mail sturen naar opendag@guv.nl of bellen naar 0900-7007000 (lokaal tarief) en vragen naar Ank Horstink of Xandra Wolterink.

Meer berichten
 

Nieuwsoverzicht

Meer berichten