Stichting Zwembad Het Elderink gaat door met de oliebollen actie

HENGELO - Stichting Zwembad Het Elderink zal ook dit jaar weer in samenwerking met Bakkerij Aloys Lurvink oliebollen en appelbeignets verkopen.

De opbrengst gaat natuurlijk naar het zwembad, de mooiste voorziening van Hengel in de zomer voor jong en oud en zal worden besteed aan een algemeen nut. Denk hierbij aan activiteiten voor de jeugd, nieuw meubilair voor buiten en/of verlichting voor het discozwemmen.

Verkoop op het zwembad
De verkoop vindt dit jaar niet plaats op de bekende plek bij het oorlogsmuseum, maar gewoon op het zwembad zelf. Daar is het warm, er i s voldoende parkeerplek en ruimte voor een praatje onder genot van een lekkere bak koffie. De vrijwilligers hopen iedereen in grote getale te zien. De bollen worden per uur vers gebakken en opgehaald. De verkoop is op zaterdag 30 december van 10.00 tot 15.00 en zondag 31 december van 10.00 tot 16.00 uur.

Het bestuur wil iedereen die het zwembad op welke wijze dan ook ondersteund enorm bedanken. "Zonder uw steun geen bad. Wij wensen alle donateurs, sponsoren in geld en natura en de vrijwilligers een heel gezond en spetterend nieuwjaar. Samen staan we sterk en gemeenschapszin is onze drive!"


www.zwembadhetelderink.nl

Meer berichten
 

Nieuwsoverzicht

Meer berichten