Leden van toneelvereniging C.T.V. 'Wees een Zegen' uit de Wittebrink. Foto: PR
Leden van toneelvereniging C.T.V. 'Wees een Zegen' uit de Wittebrink. Foto: PR

Najaarsuitvoering toneelvereniging C.T.V. 'Wees Een Zegen'

Algemeen

WITTEBRINK - De toneelvereniging C.T.V. 'Wees een Zegen' uit de Wittebrink houdt weer een najaarsuitvoering. En wel op vrijdag 10 en zaterdag 11 november 2017. Het stuk dat voor u gespeeld wordt is 'Wat 'n gedonder'. Het is een kluchtig blijspel in drie bedrijven en is geschreven door Johan E.G. Ruiter.

Het stuk speelt zich af in een bejaardentehuis, waar de daghulp Maartje, nogal wat goed moet praten, omdat de ouwe Dijkhuis, de hele boel aan elkaar liegt en beroddelt. De twee oude dametjes Slim en Bakker hebben het er wel moeilijk mee. Klusjesman Appie doet er goed zijn best, maar de twee oudgedienden Eppo en Henkie, (die Veenhuizen ook al eens van binnen hebben gezien,) doen nog meer hun best. Zij willen nu eindelijk wel eens rijk worden en wie kunnen ze daar nu beter voor uitkleden (figuurlijk dan) dan die groene juffer Lies, want die heeft vast wel een bult geld. Er is heel veel humor in het stuk en vooral veel verrassende wendingen.

De najaarsuitvoering vindt plaats in 't Brinkhuus aan de Hummeloseweg 67 te Zelhem. In de pauze is er een mooie verloting. De beide avonden starten om 19.30 uur en de entree bedraagt drie euro (voor donateurs gratis toegang). Voor meer informatie kijkt u op de website.


www.toneelvereniging-weeseenzegen.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant