Debby en Nelleke openen hun 'Bloemsensatie'. Foto: PR
Debby en Nelleke openen hun 'Bloemsensatie'. Foto: PR

Overname winkel Beo Bloembinders

Algemeen

Zelhem - Beo Bloembinders stopt per 1 oktober met de bloemenwinkel aan de Markt in Zelhem. Het betekent echter niet dat er geen bloemen meer kunnen worden gekocht, want op 5 oktober starten Debbie en Nelleke van Aken er hun bloemenwinkel onder de naam 'Bloemsensatie'. Het wordt meteen een drukke week, want als nieuwe Zelhemse ondernemer gaat Bloemsensatie op zondag 8 oktober deelnemen aan de activiteiten van de 'Open Zondag' met Smoks Hanne Rit.

Debby heeft al vele jaren ervaring in de bloemen- en plantenbranche. Ze was werkzaam in de winkel van Beo en toen ze hoorde over de plannen van Beo, greep ze de gelegenheid aan om eindelijk voor zichzelf te beginnen. Ook Nelleke heeft haar 'roots' in de bloemen, maar zij stapte 14 jaar geleden over naar de zorg met het idee, dat ze in de toekomst wel weer met bloemen en planten wilde werken, maar dan uitstuitend in een eigen bedrijf. De baan die ze binnen de zorg heeft, bevalt haar nu zo goed, dat ze ook daar wil blijven werken. Daarnaast gaat ze 1 dag per week in 'Bloemsensatie' aan het werk. De andere dagen worden ingevuld door Debby. Op maandag is de winkel gesloten.

De naam 'Bloemsensatie' hoefde niet meer te worden bedacht, want al in 2015 ging er een website onder die naam 'online' en sindsdien worden er workshops bloemschikken en andere activiteiten georganiseerd. Vanuit de winkel worden die activiteiten uiteraard voortgezet.

De winkel aan de Markt heeft een oppervlakte van 74 m2, waarin naast planten, boeketten en bloemstukken ook ruimte is voor cadeauartikelen. Voor de inkoop maken ze gebruik van de diensten van Beo Bloembinders. Daarnaast willen ze zich zelf ook wel laten zien op de veiling in Ede en hebben ze hun eigen kanalen voor de inkoop van de randartikelen.

Debby en Nelleke zijn enthousiast over bloemen en willen dit graag overbrengen op de klant. Daarbij staat service en kwaliteit voorop. De kreet 'Bloemen houden van mensen' is voor hen wederkerig, want 'zij houden van bloemen'.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant