De dieren bij Opvang Noach zullen blij zijn met de ingezamelde wintervoorraad. Foto: PR
De dieren bij Opvang Noach zullen blij zijn met de ingezamelde wintervoorraad. Foto: PR

Jaarlijkse inzameling voor Opvang Noach

HALLE - De herfst is bijna weer in aantocht, dit is de periode dat de wintervoorraad weer moet worden aangelegd. Voor Opvang Noach is het een drukke periode, waarbij de hulp van de dierenliefhebbers uit de regio zeer welkom is.

Eekhoorns, wilde zwijnen, egels, reeën enzovoort in nood hopen ook dit jaar dat er, naast ander voedsel, veel eikels, walnoten, hazelnoten, maïs, beukennootjes, appels, peren , tamme kastanjes worden ingezameld. Natuurlijk voedsel is gezond en belangrijk voor de dieren. Daarnaast zijn handdoeken, washandjes, ander textiel en kleding voor de dieren of de kledingcontainer nog steeds welkom. Ingezamelde spullen kunt u in de ontvangstruimte van Opvang Noach aan de Aaltenseweg 21a in Halle achterlaten.

Op de laatste twee woensdagmiddagen van september en de eerste twee woensdagmiddagen van oktober wordt in de ontvangstruimte informatie gegeven. Voor de jonge rapers is er een kleine attentie.


www.opvangnoach.nl

reageer als eerste
Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5953883&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=contactzuid.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=699,702" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>