Cabaret en muziek op Dag van de Ouderen

BRONCKHORST - Welzijnskoepel Bronckhorst organiseert op vrijdag 6 oktober een middag voor senioren uit de hele gemeente bij café-zaal FF naar Steef in Hummelo.

Door Luuk Stam

Optredens van De Oppeppers en Ben Wissink met zijn 'Sax on Tour' luisteren op vrijdag 6 oktober de Dag van de Ouderen in de gemeente Bronckhorst op. De Oppeppers spelen sketches die in luchtige bewoordingen aankaarten wat mensen die ouder worden zoal tegenkomen. Ben Wissink speelt bekende wereldmelodieën op zijn saxofoons, angklung, xylofoon, fluit en wasbord en vertelt tussendoor grappige anekdotes.

De organisatie van de Dag van de Ouderen in Bronckhorst is in handen van de Stichting Koepel Welzijn Bronckhorst. Hierin zijn de verschillende welzijnsstichtingen in de gemeente verenigd. "Op de Dag van de Ouderen organiseren we jaarlijks een activiteit voor heel Bronckhorst", vertelt Gerard van Heusden van de Stichting Welzijn Drempt, Hummelo en Keppel.

Elk jaar vindt die activiteit ergens anders in de gemeente plaats. Dit jaar dus in Hummelo, waar bewust is gekozen voor het optreden van De Oppeppers met sketches die speciaal zijn gericht op ouderen. "We proberen de ouderen altijd iets te bieden waar ze wat aan hebben", geeft Van Heusden aan. "En natuurlijk is er ook de gezelligheid."

De middag bij café-zaal FF naar Steef aan de Dorpsstraat 1 in Hummelo begint op 6 oktober om 14.00 uur en duurt tot ongeveer 16.30 uur. Voor wie niet op eigen gelegenheid naar Hummelo kan komen, is vervoer beschikbaar. Deelnemen aan de middag kost 3 euro. Opgeven kan tot en met 21 september bij de Stichting Welzijn Drempt, Hummelo en Keppel via telefoon of mail.


0314-380232

info@swdrempthummelokeppel.nl

Reageer als eerste
Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5953883&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=contactzuid.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=699,702" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>