Bij Focus volleyballen kan vanaf zes jaar. Foto: Gerrit Kempers
Bij Focus volleyballen kan vanaf zes jaar. Foto: Gerrit Kempers

Kom ook volleyballen bij Focus

HOOG KEPPEL – Wie het leuk vindt om met een bal te spelen en om samen met andere kinderen te sporten, komt kijken of meteen meedoen met een volleybaltraining. Bij Focus volleyballen kan vanaf zes jaar.

Volleybal is een teamsport: de Cool Moves Volleybalnivo's (tot twaalf jaar) zijn een uniek geheel. De nivo's 1 t/m 6 vormen samen een doordachte opbouw voor het leren spelen van volleybal. Het zijn de bouwstenen voor het latere 6 tegen 6 systeem. De teams bestaan uit vier spelers en bij nivo 1 krijgen de kinderen al een goed inzicht en zijn ze volop in beweging. Elk nivo wordt uitgebreid. De kinderen leren van elkaar en hebben plezier samen.
De CMV teams spelen hun in toernooivorm twee keer per maand. Vanaf het elfde of twaalfde jaar worden elke zaterdag wedstrijden gespeeld. Focus heeft enthousiaste trainers en zij beseffen dat er vast nog veel meer kinderen in de omgeving van Hoog-Keppel zijn die willen leren volleyballen en het leuk vinden in teamverband te sporten.
Wie zoekt een leuke sport of welke ouder zoekt nog een leuke sport voor hun kind? Van harte uitgenodigd om het volleybalsfeertje eens te komen proeven. Op maandag vanaf 18.00 uur wordt er volop getraind in de Hessenhal in Hoog-Keppel door alle jeugdteams.


www.facebook.com/focusvolleybal

reageer als eerste
Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5953883&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=contactzuid.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=699,702" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>