Jay Jay's Border Jazzmen. Foto: PR
Jay Jay's Border Jazzmen. Foto: PR

Optreden Jay Jay's Border Jazzmen in de Brink

ZELHEM - Op zaterdag 23 september vanaf 20.00 uur treedt Jay Jay's Border Jazzmen na lange tijd weer op in Zelhem en wel in de grote zaal van de Brink. De band is opgericht door trombonist Jan (Jay Jay) Janssen in 1999.

Al meer dan 16 jaar is dit enthousiaste orkest al een graag geziene gast in jazzclubs en op jazzfestivals, jubilea, verjaardagspartijen en bedrijfsfeesten in binnen en buitenland. Jay Jay's Border Jazzmen speelt traditionele jazz in Engelse stijl, maar maakt ook regelmatige uitstapjes naar blues en country muziek. Tevens horen jazzy hits uit de jaren vijftig en zestig tot het uitgebreide repertoire. Zeer verrassend is de grote rol van de close harmony zang waarmee een breder publiek dan alleen de oude stijl liefhebbers wordt aangesproken. Van Jay Jay's Border Jazzmen zijn tot nu toe vier CD's verschenen.

Grijp de mogelijkheid aan om een leuke muzikale avond te hebben met deze band. De entree bedraagt 10 euro en kaarten zijn op de avond zelf verkrijgbaar aan de kassa. Reserveren kan telefonisch. Wel kunt u reserveren door te bellen naar 06 -22456854. Komt u van verder weg dan adviseren wij u om vooraf te eten in Zelhem in een van de goede tot uitstekende restaurants.

Bezetting
Peter van den Bremen (klarinet, sax, zang), Tom Brunsveld (bas en zang), Jac Meijs (trombone en zang), Rob Koch (banjo en gitaar), Petro Wijnen (trompet en zang) en Willem van den Toorn (drums, zang). Voor nadere informatie over de band kunt u mailen of kijken op de website, waarop onder andere ook de speellijst staat.


06 -22456854

info@jazzmen.nl

www.jazzmen.nl

reageer als eerste
Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5953883&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=contactzuid.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=699,702" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>