Zomer in Gelderland, team Halle-Heide. Foto: Ab Wisselink
Zomer in Gelderland, team Halle-Heide. Foto: Ab Wisselink

Rennen, vliegen en lachen in Halle-Heide tijdens Zomer in Gelderland

Algemeen

HALLE HEIDE - Halle-Heide doet mee met Zomer in Gelderland van Omroep Gelderland. Dat wordt rennen, vliegen en vooral heel veel lachen! Doe mee en kom kijken op vrijdag 25 augustus vanaf 9.00 uur in het Heidehuus en van ongeveer 13.00 tot 19.00 uur op het Heideveld aan de Heurneweg in Halle-Heide. 's Avonds kan er in de tent op een groot scherm worden gekeken naar de TV-uitzending, met aansluitend muziek van een D.J. "Wie weet winnen we de geldprijs en de titel Mooiste plaats van Gelderland!", zo hoopt het team.

Van 7 tot en met 25 augustus reist Angelique Krüger met haar crew door Gelderland. Elke werkdag staat er een Gelderse plaats centraal tijdens Zomer in Gelderland, hèt zomerprogramma van Omroep Gelderland.

Springkussen voor jeugd Halle-Heide
"Naast de eretitel kunnen we maximaal duizend euro verdienen voor ons goede doel: een springkussen voor de jeugd van Halle-Heide. Je kunt het team de hele dag volgen op radio en internet en om 18.20 uur wordt er afgesloten met een live tv-uitzending. Iedereen kan het team helpen door te stemmen op Halle-Heide via de app van Omroep Gelderland. Aanmoedigen mag ook, zorg dan dat je om ongeveer 17.30 uur aanwezig bent voor de doorloop voor tv. Het team is te vinden op het Heideveld aan de Heurneweg.

Hulp bij opdrachten
Op 25 augustus krijgt het team van Halle-Heide opdrachten die de hele dag in beslag nemen. Daarbij is de hulp van zoveel mogelijk Halle-Heidenaren van harte welkom! De organisatie weet niet welke opdrachten er komen. Kun je bouwen, naaien, verkleden, schminken, zingen of op een andere manier helpen? Wil je meedoen? Geef je op via zomerinhalleheide@hotmail.com of telefonisch via Sandra Otten: 06-12638560.

Radiostudio op het plein
Overdag is het ook al heel gezellig op het plein. Want dit jaar staat voor het eerst de volledige radiostudio van Omroep Gelderland op de locaties van Zomer in Gelderland. Kom tussen 9.00 en 16.00 uur bij Rob Kleijs en Eric van den Berg een plaatje aanvragen of schuif aan voor een leuk verhaal. 's Middags komen er ook nog diverse artiesten langs. Iedereen is van harte welkom.


zomer.gld.nl

Facebook.com/zomeringld

Twitter: @zomeringld

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant