Wekelijks doen ruim zestien deelnemers mee. Foto: PR
Wekelijks doen ruim zestien deelnemers mee. Foto: PR

Wandelen, een gratis medicijn voor mensen met diabetes

KEPPEL - Vanaf 18 april loopt een groep van ruim zestien deelnemers wekelijks een mooie route door Keppel en omgeving. "Wij noemen het de Keppel Challenge, een lokaal initiatief als onderdeel van de Nationale Diabetes Challenge opgezet door de Bas van de Goor foundation.", aldus Linda Huisman van Huisartsenpraktijk Hummelo & Keppel.

Elke dinsdagavond om 19.00 uur wordt er verzameld op de parkeerplaats van de Hessenhal in Hoog Keppel. Samen met twee zorgprofessionals van Huisartsenpraktijk Hummelo en Keppel, Fysioplus of Zorgbad Zonnewater wordt een route van ruim 5 kilometer gelopen. Ieder op een zijn eigen tempo. In deze bosrijke omgeving is het een genot om te wandelen en vergeet de prachtige routes langs de Oude IJssel en de kolken bij de Wrangebult niet.

Wilt u ook aansluiten, kom dan gerust op dinsdagavond meedoen met een van de wandelingen. Omdat bewegen voor iedereen belangrijk is zijn ook mensen zonder diabetes meer dan welkom. Er zitten geen kosten aan verbonden, een paar goede wandelschoenen zijn wel een aanrader. Meer weten over bewegen met diabetes? Kijk op: www.bvdgf.org. Meedoen? Kijk op de website.


nationalediabeteschallenge.nl/Keppel


1 reactie
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=contactzuid.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=699,702" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Deel je nieuws
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5953883&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=contactzuid.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=699,702" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>