Tweede zomeravondfietstocht 'Betoverend rondje'

BRONCKHORST - Op donderdagavond 27 juli gaat de tweede zomeravondfietstocht van start bij Café De Tol in de Wittebrink. Het thema is dit keer 'Betoverend Rondje'. Deelnemers kunnen starten tussen 18.00 en 19.00 uur.

Tijdens deze fietstochten, iedere keer met een afstand van 25 tot 30 kilometer, worden de mooiste plekjes van de Gemeente Bronckhorst en soms aangrenzende gemeenten aangedaan. De tochten voeren veelal over rustige landweggetjes en mooie fietspaden, incidenteel wordt een goed berijdbare zandweg in de route opgenomen. De tocht is bedoeld voor mensen met een gewone fiets of fiets met trapondersteuning, en dus niet geschikt voor mensen op een racefiets of mountainbike.

Ook voor donderdag 27 juli is er weer een mooie tocht uitgezet, vanzelfsprekend in een andere richting dan de reeds gereden en ook nog komende fietstochten. De tocht draagt de naam 'Betoverend Rondje'. Deze benaming geeft, voor mensen die bekend zijn in de gemeente Bronckhorst, een indicatie van de richting waar de tocht deze keer naar toe gaat. Dat deze zomeravondfietstochten in een behoefte voorzien, blijkt wel uit het steeds groeiende aantal deelnemers. Steeds meer mensen noteren de datum, altijd op de laatste donderdag van de zomermaanden, in hun agenda en weten dan de weg naar Café De Tol te vinden.

Starten kan tussen 18.00 en 19.00 uur bij Café De Tol, Keijenborgseweg 1 in Zelhem. De kosten voor deelname bedragen 2,- euro per persoon. Hiervoor krijgt men een gedetailleerde routebeschrijving er wordt onderweg een consumptie aangeboden. Ook op 31 augustus wordt er nog een zomeravondfietstocht gehouden, de laatste van dit seizoen.

Reageer als eerste
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=contactzuid.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=699,702" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Deel je nieuws
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5953883&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=contactzuid.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=699,702" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>