De blokfluitgroep van de Successchool 3.0 met Mirjam van den Burg. Foto: PR
De blokfluitgroep van de Successchool 3.0 met Mirjam van den Burg. Foto: PR

Blokfluitleerlingen Successchool 3.0 geslaagd

WOLFERSVEEN - De blokfluitgroep van de Successchool 3.0 heeft onder leiding van Mirjam van den Burg het blokfluitdiploma gehaald. Maandag 26 juni maakten ze het theorie-examen en maandag 3 juli hadden zij het praktijkexamen.

Voor het praktijkexamen speelden zij twee solostukjes en een duet. De volgende leerlingen behaalde met hele mooie cijfers hun diploma: Aron Dimmendaal, Isa van Trigt, Jetske van Dijk, Lars ten Dolle, Mirte Timmerije en Nick ten Dolle. De leerlingen hebben nu een goede basis om door te stromen naar een ander instrument.

Na afloop vond de diploma-uitreiking plaats, vergezeld door de mama's, oma, opa, en zusjes. Ze kregen een mooi diploma met cijferlijst en een cadeau van hun juf. De juf werd ook nog in het zonnetje gezet door de leerlingen. Mirjam zal ze heel erg gaan missen. "Je hebt ze toch ruim anderhalf jaar muzikaal onder je hoede." Na de vakantie start er een nieuwe blokfluitgroep.

Tevens geeft Mirjam dwarsfluitles. "Het is geweldig om muzikaal bezig te zijn met kinderen en ze stap voor stap muzikaal te zien groeien. Samen musiceren verhoogt het groepsgevoel en de discipline, evenals de sociale en emotionele vaardigheden wat weer leidt tot een positiever zelfbeeld."

reageer als eerste
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=contactzuid.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=699,702" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Deel je nieuws
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5953883&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=contactzuid.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=699,702" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>