Mini-oerol in Halle-Heide

Mini-oerol in Halle-Heide

HALLE HEIDE - Op 10 september 2017 wil het Heidehuus een mini-oerol organiseren in Halle-Heide. Voor dit evenement zoekt de organisatie deelnemers die een link hebben met Halle-Heide (inwoners van Halle-Nijman en Hallenaren zijn ook welkom). De start is bij het Heidehuus waar een route langs de verschillende locaties klaar ligt.

Er worden deelnemers gezocht die die muziek maken, verhalen kunnen vertellen, gedichten voordragen met of zonder muzikale ondersteuning, dans, cabaret, toneel. Het kan ook iets zijn wat men speciaal voor deze dag bedenkt en uitvoert. Dit kan alleen zijn, met een groep, met een band of andere muzikale ondersteuning en elke voorstelling kan een half uur duren. De optredens zullen plaatsvinden op diverse plekken bij woonhuizen of boerderijen in Halle-Heide die ongeveer 25 personen bij een optreden kunnen herbergen. Het liefst in de buitenlucht maar als het slecht weer wordt graag in opvang binnen.

Verborgen talent
Iedereen die iemand kent die talent heeft maar er misschien zelf nog niet van overtuigd is, kan dit aangeven bij de organisatie. Het evenement biedt juist voor deze personen een platvorm om zich kleinschalig te presenteren.

Opgave
De organisatie hoopt op voldoende deelname van zowel optredens als mensen die een plek ter beschikking willen stellen.

Opgeven kan bij Hans Wisselink via het e-mailadres


hanswisselink@hotmail.com

Reageer als eerste
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=contactzuid.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=699,702" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Deel je nieuws
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5953883&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=contactzuid.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=699,702" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>