De nieuwe melkstal van de familie Jansen in Terwolde. Foto: PR
De nieuwe melkstal van de familie Jansen in Terwolde. Foto: PR

Zelhems bedrijf realiseert nieuwe melkstal in Terwolde

ZELHEM/TERWOLDE - Het Zelhemse Bedrijf InFarming BV, in januari 2001 opgericht door Albert Scheper uit Steenderen en Bert Nijenhuis uit Barchem, is trots op de realisatie van de nieuwe melkstal van de familie Jansen in Terwolde.

In het kader van succesvol ondernemen zijn efficiëntie en dierwelzijn van groot belang. Dat waren onder meer de redenen dat de familie Jansen koos voor een grondige uitbreiding van hun bedrijf. De keuze voor de DeLaval Solidex snelwissel melkstal, met voeren in de melkstal, is dan ook gemaakt omdat in deze compacte melkstal met één persoon vlot gemolken kan worden. De koeien kunnen gemakkelijk gesepareerd worden na het melken. De tijdsbesparing loopt op tot wel drie uur per dag. Met deze nieuwbouwrealisatie is er dus aan de koe en de veehouder gedacht.

Het resultaat willen Jarik en Marjan van Melkveebedrijf Kwadenkamp, Wellinkhofweg 7 in Terwolde samen met alle betrokken partijen graag laten zien op een Open Dag, donderdag 20 juli van 9.30 tot 16.00 uur. Het zal om 11.00 uur feestelijk geopend worden door Jos en Dycke van Boer Zoekt Vrouw.

1 reactie
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=contactzuid.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=699,702" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Deel je nieuws
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5953883&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=contactzuid.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=699,702" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>