Buurt viert twintig jarig jubileum. Foto: Arno Wolsink
Buurt viert twintig jarig jubileum. Foto: Arno Wolsink

Twintigste buurtfeest Het Weidje, De Garde en Het Lindestuk

ZELHEM - Vrijdag 23 juni was het dan zover, het 20-jarig jubileum van Buurtfeest Het Weidje, De Garde en Het Lindestuk in Zelhem kon gevierd worden. Deze speciale dag begon om 15.30 uur met een activiteit voor de kinderen.

De kinderen gingen nadat ze geproost hadden middels een speurtocht op zoek naar een schat. Toen ze eenmaal de schat hadden gevonden, was het vervolgens tijd om te genieten van het zwembad, die op het plein was opgezet. Daarna werd er door de kinderen nog genoten van een patatje en een ijsje.

Om 19.00 uur was het tijd voor de volwassenen en de oudere kinderen in de buurt. De avond begon met het onthullen van een spandoek door een buurtbewoonster die vanaf het begin bij het buurtfeest betrokken is geweest. Vervolgens heeft men met zijn allen het glas geheven en Arno Wolsink was bereid om een mooie groepsfoto te maken. Hierna werden ludieke spelletjes gespeeld, waar de buurtbewoners erg van genoten. De avond werd afgesloten met een barbecue en een drankje.

2 reacties
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=contactzuid.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=699,702" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Deel je nieuws
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5953883&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=contactzuid.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=699,702" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>