SmoksLympics uitgebreid met grote stormbaan

Archieffoto SmoksLympics
Archieffoto SmoksLympics

Spellen- circuit voor de jeugd van Zelhem

Zelhem - Zondag 13 augustus kan de basisschooljeugd in het centrum van Zelhem deelnemen aan de jaarlijkse SmoksLympics, een spellencircuit met tien spellen. Op de Markt, maar ook in de winkelstraten worden de spellen opgesteld. Elk jaar probeert de organisatie, een werkgroep vanuit de Ondernemersvereniging B&OZ, nieuwe spellen en uitdagingen te bedenken. Zo komt er dit jaar bijvoorbeeld een grote stormbaan als spelonderdeel en zal de waterbak weer een speciale rol krijgen.

Kinderen uit de laagste groepen van de basisschool spelen voor een volle stempelkaart, waarmee ze een traktatie en een herinnering verdienen. Voor de leerlingen van groep 6, 7, 8 is het competitie-element aan de spellen toegevoegd. Via punten en/of tijdmeting wordt bepaald, wie de beste prestatie heeft geleverd en die winnaars worden gehuldigd en beloond met de 'Gouden Klomp'. Ter afsluiting volgt om 15.00 uur nog een theatervoorstelling voor de jeugd vanaf het grasveld bij de Lambertikerk. Om 16.00 uur begint vervolgens de Zeskamp.

Om de straten in het centrum gemakkelijker af te kunnen sluiten voor het verkeer is er gekozen voor de zondag als SmoksLympics en Zeskampdag. Het evenement begint zondag 13 augustus om 12.00 uur.

reageer als eerste
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=contactzuid.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=699,702" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Deel je nieuws
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5953883&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=contactzuid.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=699,702" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>