Trainer Rene Bruggink, leider Wim Peppelman en het dames team van VV Wolfersveen dames 1. Foto: PR

Dames vv Wolfersveen kampioen

Algemeen

WOLFERSVEEN – VV Wolfersveen dames 1 speelde zondag 14 mei de kampioenswedstrijd in Ruurlo. De wedstrijd moest gewonnen worden, omdat concurent Ratti twee punten meer had dan Wolfersveen.

Het spel van Wolfersveen was goed, voor de rust scoorde Wolfersveen ook de 0-1. Ruurlo gaf goed weerstand en de keepster van Wolfersveen moest in het begin van de tweede helft zich strekken naar de hoek om een tegen doelpunt te voorkomen. Na twintig minuten in de tweede helft scoorde Wolfersveen de 0-2 en werd er met meer overzicht gespeeld. Toen de 0-3 viel was het duidelijk, Wolfersveen is kampioen.