Laurens Maatman opent onderlinge competitie 4.0 met de afstoot met de korte keu. Foto: PR
Laurens Maatman opent onderlinge competitie 4.0 met de afstoot met de korte keu. Foto: PR

Spannende start onderlinge biljartcompetitie 'De Pol' 4.0 Zelhem

ZELHEM - Zaterdag 1 april is de onderlinge biljart competitie 'De Pol' 4.0 in Zelhem spannend van start gegaan. Laurens Maatman, de winnaar van editie 3.0, heeft de editie 4.0 officieel geopend door af te stoten met de korte keu. Hierna zijn de eerste wedstrijden van start gegaan.

Door de aanwezige kijkers kreeg de eerste avond een echte competitiesfeer waar in elke wedstrijd gestreden werd voor de winst. Bij sommige deelnemers speelden de zenuwen een klein beetje mee onder het toeziend oog van vele biljartliefhebbers.

Ook dit jaar is het deelnemersveld zeer gevarieerd, het aantal te maken caramboles ligt tussen de 13 en 95. Per speelavond worden er zes wedstrijden gespeeld verdeeld over twee biljarts. De deelnemers komen uit Zelhem en omliggende plaatsen.

Onderlinge Competitie 'De Pol' 4.0 is de grootste die ooit georganiseerd is door biljartvereniging 'De Pol'. Maar liefst veertig deelnemers strijden in honderd wedstrijden om de felbegeerde kleine biljarttafel trofee. Dit jaar heeft de organisatie besloten om het verloop van de competitie online bij te houden en tussenstanden en eventuele tussentijdse wijzigingen in het wedstrijdschema worden gepubliceerd. Dit is te allen tijde voor iedereen inzichtelijk.

Wie benieuwd is naar de sfeervolle biljartavonden van de onderlinge competitie, komt kijken op een speelavond. Onderlinge competitie 'De pol' 4.0 wordt gespeeld bij 'De Pol', Vincent van Goghstraat 72 in Zelhem. Alle informatie over onderlinge competitie 'De Pol' 4.0 is te vinden op de site.


www.bvdepolzelhem.nl

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden