Foto clubkampioenschappen december 2016.  Jytte Basters ontbreekt. Foto: PR
Foto clubkampioenschappen december 2016. Jytte Basters ontbreekt. Foto: PR

Tweede plaatsingswedstrijd Turnen Dynamic Gym

Algemeen

ZELHEM - Zaterdag 11 maart deden een aantal leden van Dynamic Gym mee aan de tweede plaatsingswedstrijd van de turnwedstrijden vijfde divisie in Doetinchem.

Kiki van Campen, Ameli Lok en Amber Obbink mochten als eerste in actie komen. De enthousiaste meiden hadden de afgelopen weken hard getraind en dat was te zien tijdens de oefeningen die deden. Vervolgens waren Sharon Peppelman, Tamara Derksen en Jytte Basters aan de beurt om hun kunnen te laten zien. Ze lieten alle drie nette oefeningen zien. Sharon greep helaas net naast het podium met een mooie vierde plaats. Na deze wedstrijdronde was het de beurt aan Cenic Hiddink, Eline Jolink, Roos Weersink en Lindey Peppelman. Helaas hadden de meiden allen een val van de balk. Maar ze herpakten zich allemaal en gingen knap verder met de wedstrijd en lieten nette en mooie onderdelen zien.

Laurel Woolschot, Indy Reukers en Sterre Janssen mochten deze lange dag afsluiten. Alle drie de dames hebben hun best gedaan tijdens de wedstrijd en lieten op alle toestellen een stabiele oefening zien.

Op zaterdag 1 april is de derde plaatsingswedstrijd en wordt bekend gemaakt wie er doorstromen naar de finale van 13 mei.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant