Elisabeth Remmelink - van der Schueren proost op deze overwinning. Foto: Photo republic
Elisabeth Remmelink - van der Schueren proost op deze overwinning. Foto: Photo republic

De Gouden Karper heeft het beste terras van Oost-Nederland

Algemeen

HUMMELO - Hotel Café Restaurant De Gouden Karper is uitgeroepen tot de horecazaak met het beste terras van regio Oost-Nederland. Hotel Café Restaurant De Gouden Karper is meerdere keren beoordeeld door mystery guests en blinkt uit in gastheerschap, service en bierbehandeling. Op dit terras kun je dus onder andere terecht voor het best getapte glas bier! Deze verkiezing is onderdeel van het Goed Getapt kwaliteitsprogramma van Heineken Nederland. Als prijs ontving eigenaresse Elisabeth Remmelink - van der Schueren de Gouden Spatel van Maud Prinsen, Accountmanager van Oost-Nederland, Heineken Nederland.

Ondernemer Elisabeth Remmelink - van der Schueren over het winnen van de Gouden Spatel voor het beste terras: "We zijn onwijs trots dat we deze titel mogen dragen dit jaar. We doen altijd ons uiterste best om het onze gasten op ons terras zo goed mogelijk naar de zin te maken. Daarnaast is onze deelname aan het Goed Getapt programma ook belangrijk voor ons omdat we zo nog meer kwaliteit willen leveren en onze gasten extra tevreden willen stellen. Met deze prijs zijn wij als team niet alleen heel blij, maar het allerbelangrijkst: onze gasten ook!"

Goed Getapt
De verkiezing van het beste terras van de regio is onderdeel van het Goed Getapt kwaliteitsprogramma van Heineken Nederland. "Al meer dan tien jaar helpen we Nederlandse horecazaken met trainingen en workshops over kwaliteit in gastheerschap, service en bierhandeling", vertelt Maud Prinsen, Accountmanager Oost-Nederland, Heineken Nederland."We toetsen de restaurants die deelnemen aan het Goed Getapt programma aan de hand van mystery guests. Zo streven we ernaar dat de gasten bij Hotel Café Restaurant de Gouden Karper op de beste manier van hun bier kunnen genieten."

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant