Met twee biljarts kan er in de toekomst gegroeid worden naar minstens tien teams. Foto: PR
Met twee biljarts kan er in de toekomst gegroeid worden naar minstens tien teams. Foto: PR

Biljartvereniging De Pol Zelhem breidt uit

Algemeen

ZELHEM - Biljartvereniging 'De Pol' in Zelhem is een jonge biljartvereniging die momenteel bezig is aan haar tweede seizoen. De vereniging telt vier teams spelende bij de recreanten, de klassen C4, C3 en C2. Voor aankomend seizoen 2017/2018 komt hier een team bij dat driebanden gaat spelen. Aangezien het totaal dan op vijf teams komt en om in de toekomst nog verder te kunnen groeien, is er besloten in overleg met de uitbater van Café 'De Pol' om een tweede biljart te plaatsen.

Met twee biljarts kan er in de toekomst gegroeid worden naar minstens tien teams. Hierdoor ontstaat de mogelijkheid om in nog meer competitieklassen actief te worden. Verder is het nu mogelijk om op dezelfde avond twee wedstrijden tegelijk te spelen. Als er op een avond een enkele wedstrijd is dan kan het andere biljart gebruikt worden om op te trainen. Ook is dit tweede biljart een mooie aanvulling op de onderlinge competitie die gestart wordt zodra het officiële competitieseizoen afgelopen is. Deze onderlinge competitie telde vorig jaar maar liefst achtentwintig deelnemers. Het is nu ook mogelijk om op een gezellige café avond een kleine competitie te spelen op twee biljarts.

Het biljart dat er bij is gekomen is van hetzelfde type, het zijn wedstrijdbiljarts van hoge kwaliteit van het merk Jan Brock, gemaakt in Bornerbroek. Er is samen met biljartfabriek Jan Brock een efficiënte indeling gemaakt van café 'De Pol' met twee biljarts. Hierdoor is het aantal zitplaatsen in het café er niet op achteruit gegaan, waardoor de zaalsporters na het sporten nog altijd kunnen genieten van een hapje en een drankje.

Wilt u meer informatie over biljartvereniging 'De Pol' in Zelhem dan kunt u kijken op de website of contact opnemen via het e-mailadres. U kunt natuurlijk ook altijd een kijkje komen nemen. Biljartvereniging 'De Pol' is gevestigd in café De Pol, Vincent van Goghstraat 72 te Zelhem.


www.bvdepolzelhem.nl

bestuur@bvdepolzelhem.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant