Kim en Petra tekenen voor samenwerking. Foto: Jan Knoef
Kim en Petra tekenen voor samenwerking. Foto: Jan Knoef

Voedingscoach bij Salon Krabben & Krabben

Algemeen

Zelhem - Met de komst van voedingscoach Petra van den Berg breidt salon Krabben&Krabben de verzorgingsmogelijkheden uit met een tak, die perfect past binnen de bedrijfsfilosofie, dat uiterlijke schoonheid altijd samengaat met je innerlijk goed voelen. Voeding en je fit voelen spelen daarbij, naast er verzorgd uitzien, een belangrijke rol. Vanaf 1 oktober heeft Petra haar eigen ruimte om belangstellenden daarin te begeleiden.

Gezond eten (en bewegen) is daarbij volgens Petra belangrijk. "Maar dat betekent zeker niet dat je honger moet lijden of shakes en andere dure voedingsmiddelen of pillen moet gebruiken", aldus de voedingscoach.

In Petra's werkwijze kun je afvallen en je fitter voelen door gezonder te eten. "Soms betekent het zelfs dat je meer moet eten. Wel anders dan je gewend bent, maar altijd met normale betaalbare voedingsmiddelen", vult ze aan.

Na een eerste gesprek maakt Petra een persoonlijk plan met tips en adviezen. Daarin staat ook dat bewegen belangrijk is. Petra gaat daar niet actief mee aan de slag, maar geeft wel adviezen over vormen van bewegen, die helpen. Petra: "Het is vooral leuk om resultaten te zien. Onlangs kwam ik iemand tegen die ik een jaar geleden begeleid heb. Hij bleek door de adviezen op te volgen en de gezondere wijze van eten inmiddels 20 kg kwijt te zijn. Hij zag er goed uit en voelde zich een ander mens. Daar geniet ik dan van."
Ook de overheid ziet het belang van goede voeding en ziet het probleem van overgewicht (neem Amerika als voorbeeld) toenemen. Om mensen te motiveren daar actief iets aan te doen, worden de eerste drie sessies met een voedingscoach via de meeste ziektekostenverzekeringen vergoed.

"De eerste vijf personen die zich inschrijven, krijgen in ieder geval het eerste consult gratis, plus nog een terugkom-moment om te wegen en te zien of de adviezen geholpen hebben", meldt Petra om belangstellenden aan te moedigen.

Aanmelden kan via tel. 0314-622705, de website, maar tegenwoordig ook via de Krabben-app op de smartphone. De 'Krabben'-app is gratis beschikbaar in de app-store.


www.salonkrabben.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant