Katinka Moerel en Erwin Haagen. Foto: Joke Burink
Katinka Moerel en Erwin Haagen. Foto: Joke Burink

Katinka Moerel samen met Haagen Uitvaartzorg

Algemeen

ZELHEM/DIDAM – Erwin Haagen en Katinka Moerel zijn beiden zeer ervaren op het gebied van de uitvaartverzorging. Haagen Uitvaartverzorging is inmiddels een begrip in Montferland en omstreken. Katinka is de laatste jaren vooral bekend als spreker op uitvaarten in Zelhem en omgeving. Vanaf 1 januari bieden zij samen voor Haagen Uitvaartverzorging hun diensten in de wijde omtrek aanbieden.

Door Joke Burink

Katinka en Erwin kennen elkaar al langere tijd beroepsmatig van de uitvaartzorg. In hun eigen werkgebied blijken ze allebei dicht bij de mensen te staan. Katinka: "Ik woon in Zelhem en ken in deze regio veel mensen en ik ken hun gebruiken. Erwin heeft veel contacten met de mensen in Montferland. Dat ik nu samen met hem voor Haagen Uitvaartverzorging ga werken, is een bewuste keuze.
Erwin is oprecht en denkt creatief mee om er zo samen met de nabestaanden een passend afscheid van te maken. De zorg staat voorop, we denken daar hetzelfde over. Een andere reden dat ik deze stap maak, terug in mijn voormalige functie, is dat ik hierdoor meer afwisseling krijg in het werk, want bij Haagen zal ik mij naast het spreken, net als Erwin, ook bezighouden met de andere werkzaamheden op het gebied van de uitvaartverzorging."
Erwin: "Voor mij is het erg fijn dat Katinka vanaf 1 januari het bedrijf komt aanvullen. Dat geeft mij ook wat meer ruimte. Ik ben namelijk 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar om mensen bij te staan met het regelen van de uitvaart, wanneer één van hun dierbaren is overleden. Dat moet goed gebeuren en conform de wensen van de nabestaanden die vrij zijn om te kiezen hoe en waar de uitvaart moet plaatsvinden. Dat kan bijvoorbeeld hier in Didam, maar dat kan net zo goed ergens anders. Doordat wij het keurmerk uitvaartverzorging bezitten, kunnen wij de uitvaart desgewenst ook op andere opbaarlocaties en plaatsen laten plaatsvinden. De kennis van Katinka over onder andere de regio Zelhem, Hengelo en Halle, komt daarbij goed van pas." Zowel Erwin als Katinka, denken door de kennis en ervaring in hun werkgebied te bundelen, de families goed te kunnen bijstaan.
In Didam, waar Erwin en zijn vrouw Diana, al vanaf 2009 hun eigen bedrijf leiden, hebben zij een paar jaar geleden ook de deuren geopend van het statige, sfeervolle afscheidshuis D'n Dunsel. In dit monumentale pand zijn alle mogelijkheden aanwezig om op persoonlijke wijze afscheid te kunnen nemen.
Wie meer wil weten over de diensten van Haagen Uitvaartverzorging, kan de website raadplegen: www.haagenuitvaartverzorging.nl
Haagen uitvaartverzorging, Raadhuisstraat 11, Didam. Telefoonnummer: 0316-223936. Katinka Moerel, Magnoliaweg 3, 7021 ZX Zelhem, tel. 0800-0233008 (gratis).

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant