De kunst van verwondering

HUMMELO/DREMPT/KEPPEL - Thema-avond op woensdag 3 april in de kerk in Hummelo is 'De kunst van verwondering'. Inloop 19.30 uur, aanvang 20.00 uur.

Verwondering is een thema dat past in deze tijd van het jaar rond Pasen. Iedereen geniet van de eerste lentedagen. De natuur komt tot leven. Voorjaarsbloemen, bloesem, teer groen. Er zijn zoveel dingen waarover je je kunt verwonderen. Als je er maar oog en oor voor hebt. Het wonder van het leven, de natuur die weer ontluikt, de onbevangenheid en spontaneïteit van kinderen, de liefde en verbondenheid tussen mensen, creativiteit, kunst, cultuur en nog zoveel andere dingen. 

De kerken in Hummelo, Drempt en Keppel organiseren weer een thema avond. Dit keer over verwondering. Bedoeld voor iedereen in deze dorpen. Een leuke manier om elkaar te ontmoeten. Er zijn verschillende sprekers die vertellen en laten zien waar zij zich over verwonderen. Mensen die betrokken zijn bij de kunstwandelroute op landgoed Enghuizen tussen Pasen en Pinksteren, mensen die werken met kinderen en mensen verbonden aan de kerk in Hummelo, Drempt en Keppel. Tussen de sprekers door is er muziek. Laat je verwonderen op deze woensdagavond in de lente.