De Andersons. Foto: Roxanne Hellevoort
De Andersons. Foto: Roxanne Hellevoort

De Andersons en Erik Hagelstein brengen verwondering naar Hummelo

Algemeen

HUMMELO - Op zaterdag 2 februari om 20.30 uur is 'Hier Dooft Niets' te zien in Dorpshuis Hummelo. De Andersons zullen tijdens de voorstelling een bijzondere gast uit de regio ontvangen, deze avond is dat journalist, presentator en zanger Erik Hagelstein.

Deze voorstelling doet de grootste pessimist weer geloven in het leven. De Andersons bruisen en ontroeren en laten je niet meer los. In hun sprankelende theaterconcert 'Hier Dooft Niets' gaat het over verwondering. Een begrip dat ze opnieuw ontdekten toen ze een nieuwe huisgenote kregen: de jongste non van Nederland.

De Andersons nemen je mee in een hartstochtelijk en humoristisch theaterconcert over opnieuw beginnen en de luiken openen. Met liederen en verhalen vol levenslust, liefdeslust en troost trekken ze ten strijde tegen de onverschilligheid. En dat doen ze niet alleen: elke voorstelling nodigen ze ook een bijzondere gast uit, deze avond is dat journalist, presentator en zanger Erik Hagelstein. Als journalist is hij in staat om het beste uit mensen te halen. Zo schreef hij onder andere het prachtige boek 'Parels van de Achterhoek', een boek vol mooie en persoonlijke verhalen van Achterhoekers die nationaal of internationaal furore hebben gemaakt. Daarnaast zingt hij in succesvolle bands, schrijft hij voor de Gelderlander en presenteert hij erop los. Deze immer gepassioneerde zingende journalist zal als onderdeel van dit theaterconcert vertellen, voordragen en natuurlijk zingen over wat hem verwondert, inspireert en beweegt.

Kaarten kosten 10 euro in de voorverkoop en 12,50 euro aan de deur. Reserveren via mail.


bestellen@dorpshuishummelo.nl

www.deandersons.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant