Sjaakie is sinds de vroege ochtend van 8 november spoorloos. Foto: PR
Sjaakie is sinds de vroege ochtend van 8 november spoorloos. Foto: PR

Kater Sjaak weg, baasje ten einde raad

Algemeen

WESTENDORP - Esther Salemink is ten einde raad. Haar kater Sjaak is vermist sinds begin november. Wie heeft onze kater Sjaakie gezien? vraagt de Westendorpse zich vertwijfeld af.

Sjaak, zijn roepnaam is Sjaakie, is een gecastreerde kater van 5 jaar oud. Hij is cypers (zwart gestreept met grijs) en heeft een wit snuitje. Hij heeft ook een witte hals, wit buikje en vier witte pootjes. Op zijn kin heeft hij een opvallend donker plekje. Sjaak heeft helder groene ogen en is vrij klein van bouw, zeker voor een kater. Hij is gechipt. "In het eerste contact kan Sjaak wat verlegen zijn maar als hij rustig wordt benaderd dan zal hij snel naar je toe komen. Hij heeft een erg vriendelijk karakter en is heel aanhankelijk", beschrijft de eigenaresse van het diertje.
Sjaak gaat elke morgen even naar buiten om een paar uurtjes bij huis rond te struinen maar daarna komt hij graag weer naar huis om te eten en te slapen. Hij is een echte knuffelkont en ligt het liefst de hele dag bij je op schoot. Normaal slaapt Sjaakie 's nachts altijd thuis.

In de vroege ochtend van 8 november is Sjaak naar buiten gegaan op de Plattenstraat in het buiten gebied van Westendorp en daarna is hij niet meer gezien. "Sindsdien zijn wij dag en nacht aan het zoeken en doen we alles wat in ons vermogen ligt om hem terug te krijgen maar helaas zonder resultaat", verzucht Salemink. "Wij missen onze Sjaakie ontzettend en daarom is alle hulp om hem terug te vinden meer dan welkom!"

Wie Sjaak heeft gezien en / of weet waar hij is, wordt verzocht contact op te nemen met Esther Salemink via tel. 06-13024408. Sjaak is ook als vermist aangemeld bij de Amivedi en de dierenambulance, dus ook daar kan men zich melden.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant