Groepsfoto van alle leden tijdens de jubileumuitvoering. Foto: PR
Groepsfoto van alle leden tijdens de jubileumuitvoering. Foto: PR

De Sperwer reist door de tijd tijdens jubileumuitvoering

Algemeen

HOOG KEPPEL - Op 11 november hield gymnastiekvereniging De Sperwer uit Hoog-Keppel een jubileumuitvoering vanwege haar 80-jarig bestaan. Dit jaar werden de bezoekers meegenomen op een reis door de tijd. Sporthal Hessenhal was in stijl aangekleed en de leden besteedden met hun optredens in turnen, dans en freerunnen aandacht aan de perioden: prehistorie, Middeleeuwen, Gouden Eeuw, industrialisatie, het ontstaan van het licht, Disney, vrouwenemancipatie en uptown funk.

De selectieturnleden toonden hun nieuwe turnpakken, gesponsord door hoofdsponsor Garvo. De turndames waren blij verrast en zo kan het wedstrijdseizoen goed beginnen. De hoofdprijs van de verloting was samengesteld uit producten van de verschillende sponsoren uit de regio die de vereniging een warm hart toe dragen.
Het was een prachtige middag met enthousiaste leden, leiding, publiek en organisatie. Gelukkig mocht de vereniging dit jaar ook weer haar ereleden verwelkomen. Hot & Sweet zorgde voor de muzikale omlijsting en ladyspeaker Annemieke Rexwinkel heeft samen met Frank Los alle aanwezigen door de voorstelling begeleid.
Bijzondere aandacht was er dit jaar voor de werving van bestuursleden. Aan het einde van de uitvoering hadden zich voldoende personen aangemeld om een voltallig bestuur opnieuw in te richten. De vereniging is dankbaar voor alle mensen die zich inspannen om het sporten voor de jeugd- en volwassen leden mogelijk te maken. De Sperwer maakt zich dan ook op voor een nieuw sportjaar.
Voor informatie over sporten bij De Sperwer, staat lesinformatie op de site. Voor jong en oud zijn er verschillende lessen beschikbaar. Iedereen is welkom.


www.de-sperwer.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant