Laura Stork, Niek Willemsen, Wim van Veen, Henk Borra en Gerrie Evers hebben samengewerkt aan een nieuwe website. Foto: PR
Laura Stork, Niek Willemsen, Wim van Veen, Henk Borra en Gerrie Evers hebben samengewerkt aan een nieuwe website. Foto: PR

Nieuwe website Noodhulp Zelhem

Algemeen

ZELHEM - Noodhulp Zelhem heeft een geheel nieuwe website gekregen: www.noodhulpzelhem.nl. De oude website was verouderd en voldeed niet meer aan de wensen van deze tijd.

De gemeente Bronckhorst stelde een subsidie beschikbaar en binnen het bestuur van Noodhulp werd een 'digitale werkgroep' opgezet. Laura Stork, Niek Willemsen, Wim van Veen en Henk Borra zetten hun gedachten op papier en daarna werd er contact opgenomen met Gerrie Evers uit Zelhem. Dit bleek een gouden greep. De creatieve ideeën, de slagvaardigheid en de samenwerking waren optimaal. Het bestuur boog zich over de proefversie en enkele veranderingen werden snel doorgevoerd.

Nu is er een website beschikbaar die alle informatie geeft en waar zelfs mensen die niet zo handig met de computer zijn, heel gemakkelijk hun weg op kunnen vinden. Noodhulp Zelhem hoopt hiermee haar bereikbaarheid en bekendheid nog meer te optimaliseren.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant