Motorcrosser tijdens de streekwedstrijden in 2014. Foto: PR Halmac
Motorcrosser tijdens de streekwedstrijden in 2014. Foto: PR Halmac

Motocrosswedstrijden voor rijders uit de regio en het nationale kampioenschap

Algemeen

HALLE - De HALMAC uit Halle houdt in het weekend van 28 en 29 april op circuit de Kappenbulten motocrosswedstrijden voor rijders uit de regio en voor het nationale kampioenschap van de zijspannen en de quads.

De cyclus van streekwedstrijden voor het Achterhoekse kampioenschap gaat komend weekend in Halle van start. Zaterdag 28 april is het circuit het domein voor crossers uit de regio. De leden van de TCD Hummelo, de MAC Lichtenvoorde, de VAMAC uit Varsseveld en van de HALMAC strijden dan in de klassen 125 cc, 250 cc en 500 cc om zo veel mogelijk punten te vergaren om zich aan het einde van het seizoen Achterhoeks streekkampioen van het jaar 2018 te mogen noemen. Daarnaast komen op deze zaterdag ook de dames- en de 40+ en 50+ klasse achter het starthek.

Op zondag 29 april is het de beurt aan de nationale startbewijshouders van de KNMV in de zijspan- en quad klasse. Voor hen wordt deze wedstrijd gecombineerd met de deelnemers in deze klassen aan de streekwedstrijden. Het wedstrijdprogramma wordt dan aangevuld met de jeugdrijders in de klassen 65-, 85- en 125 cc.

Op beide dagen beginnen de trainingen om 10.00 uur en zullen de wedstrijden om 13.00 uur van start gaan. De toegang tot deze wedstrijden is gratis. Het circuit is te bereiken via de weg Zelhem-Varsseveld, afslag Kuiperstraat.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant