Het team van Klein Hesselink Makelaars. Foto: PR
Het team van Klein Hesselink Makelaars. Foto: PR Foto: Jan Knoef

Alfred Beeftink partner bij Klein Hesselink Makelaars

Algemeen

ZELHEM - Met de komst van Alfred Beeftink als partner bij Klein Hesselink Makelaars hebben Herman en Betsy Klein Hesselink gezorgd voor continuïteit in hun kantoor. In 1996 begon Herman zijn makelaarsactiviteiten als relatief jonge ondernemer maar nu, 22 jaar later, komt hij tot de conclusie dat met een leeftijd van 60 ook voor hem de pensionering in beeld komt. Met een eigen bedrijf moet je dan stappen ondernemen om op het juiste moment te kunnen stoppen.

Min of meer bij toeval kwam Alfred Beeftink op zijn pad. Alfred was als agrarisch specialist werkzaam bij Alfa-Accountants, waar hij zich bezig hield met de fiscale en juridische zorg voor zijn klanten. In die hoedanigheid ontmoette hij Herman bij één van zijn klanten, waarbij het beroep van makelaar zijdelings ter sprake kwam. Alfred, die in het verleden de makelaarscursus al eens had gevolgd, was bovendien na twintig jaar bij Alfa Accountants, toe aan een nieuwe uitdaging.

Een maand later trok hij de stoute schoenen aan en meldde hij zich bij Herman en Betsy om de mogelijkheden te bespreken. Het resultaat is, dat Alfred per januari 2018 zijn baan bij Alfa kon opzeggen om als makelaar aan de slag te gaan bij Klein Hesselink Makelaars. In de komende vijf jaar gaat hij de werkzaamheden van Herman steeds verder overnemen, zodat Herman en Betsy zich te zijner tijd helemaal kunnen terugtrekken.

Voor de binnendienstwerkzaamheden van Betsy was Bianca te Linde een jaar geleden al in dienst genomen, terwijl Angela Zwiep, als assistent-makelaar, sinds enkele jaren de werkzaamheden van Herman ondersteunt. Met de komst van Alfred is het team nu helemaal compleet. Alfred is blij met zijn nieuwe uitdaging en makelaarskantoor Klein Hesselink is blij met zijn komst.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant