The Woof speelt Klassiekers van de R&R
The Woof speelt Klassiekers van de R&R

The Woof bij LIVE@IDEAAL

Algemeen

ZELHEM - Woensdagavond 24 januari staat de band 'The Woof' centraal in het programma live@ideaal, dat tussen 20.00 en 22.00 uur vanuit de iBeat Recording Studio in Zelhem, wordt uitgezonden. De band speelt live en de bandleden worden door de presentator bevraagd over hun 'roots' en aspiraties in de muziek.

The Woof is een stel relatief jonge muzikanten die graag oude klassiekers uit de Rock 'n Roll vertolkt. Op jonge leeftijd werden ze verliefd op de lp's uit hun vaders platenkast en daar is sindsdien niets aan veranderd. Jerry Lee Lewis, Chubby Checker, Elvis, The Beatles en The Rolling Stones. Dit alles komt voorbij in hun energieke liveshow.

De afgelopen vijf jaar werd regelmatig opgetreden in kroegen en op (food)festivals in Nederland en buitenland. Ze lieten zien dat ze eigenlijk gewoon in het verkeerde tijdperk geboren zijn. Op het podium staan ze als rock'n roll legendes strak in het pak, compleet met puntschoenen en gaan ze hun instrumenten met een flinke dosis energie te lijf!

Live@Ideaal
Live@Ideaal wordt iedere woensdagavond tussen 20.00 en 22.00 uur uitgezonden. Het programma is live te beluisteren via Radio Ideaal. Live meekijken kan op woensdagavond vanaf 19.30 uur via de website. Bands en artiesten die ook in het programma live willen komen spelen, kunnen op de website www.ideaal.org/live een inschrijfformulier invullen of schrijven naar Ideaal Radio, Televisie & Internet, t.a.v. Live@Ideaal.org, Postbus 50, 7020 AB, Zelhem.


www.ideaal.org

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant