Dirk Hiddink overhandigt nieuwe SamenLoop voor Hoop ambassadeur burgemeester Marianne Besselink haar welkomstpakket. Foto: PR
Dirk Hiddink overhandigt nieuwe SamenLoop voor Hoop ambassadeur burgemeester Marianne Besselink haar welkomstpakket. Foto: PR

Burgemeester Marianne Besselink ambassadeur van SamenLoop voor Hoop Bronckhorst

Algemeen

BRONCKHORST - Een SamenLoop voor Hoop is niet volwaardig als het geen ambassadeur heeft. Het bestuur van Samenloop voor Hoop Bronckhorst is daarom ook heel blij, dat net als haar voorganger, Henk Aalderink, burgemeester Marianne Besselink heeft toegezegd ambassadeur te willen zijn van dit prachtige evenement.

Sinds 21 oktober 2015 is Marianne Besselink burgemeester van de gemeente Bronckhorst. Tijdens een bezoek aan de burgemeester werd zij, ondersteund door een fotoboek van de vorige editie, bijgepraat over de SamenLoop voor Hoop. Uit handen van Dirk Hiddink, de voorzitter van de SamenLoop voor Hoop, ontving de kersverse ambassadeur een klein pakketje met onder andere een paars SamenLoop t-shirt.

SamenLoop voor Hoop is een evenement voor iedereen die iets tegen kanker wil doen. "Gedurende de 24-uurs wandelestafette zamelen we geld in, staan we samen met lotgenoten stil bij kanker én vieren we het leven," vertelt Dirk Hiddink. De SamenLoop voor Hoop Bronckhorst wordt gehouden op 9 en 10 juni 2018 op Sportpark 't Elderink te Hengelo.


www.samenLoopvoorhoop.nl/bronckhorst

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant