Groepsfoto Dynamic Gym. Foto: PR
Groepsfoto Dynamic Gym. Foto: PR

Slaapweekend XL Dynamic Gym

Algemeen

ZELHEM - In het weekend van 4 en 5 november was het bij Dynamic Gym tijd voor het Slaapweekend XL, een feestelijke combinatie van een spektakel show met een slaapfestijn voor de jeugdleden van Dynamic Gym.

Zaterdagochtend 4 november startten de Dance groepen met repeteren, de laatste puntjes op de i zetten, bij Sporthal de Pol in Zelhem. 's Middags lieten de leden onder grote belangstelling enthousiast hun dans en gymnastische uitvoering zien. Een spannende gebeurtenis voor velen.

Na afloop namen de kinderen afscheid van hun ouders en werd de sporthal 'verbouwd' tot slaapzaal. Na een heerlijke Chinese maaltijd was het tijd voor de 'Bonte avond'. Er wordt gefladderd, gegoocheld en worden mooie en leuke dansen ten uitvoering gebracht. De smurfen sluiten af waarbij alle kinderen mee dansen met hun vrolijke nummer. Daarna was het tijd voor een andere activiteit. De jongste kinderen liepen een mooie lampionoptocht door het centrum van Zelhem. De oudere kinderen waagden zich door het Pelikaanbos waar het spookt die avond.

Na een korte nacht werd de zondagochtend vroeg begonnen met een broodje, waarna om 07.30 een frisse duik volgde in zwembad de Brink. Het zwemmen is een muzikaal feestje met veel gespetter. Terug in de sporthal was er nog een broodje en fruit om de trek na het zwemmen te stillen. Het slaapweekend XL eindigde met gymnastiek, spelletjes en dans. Om 12.99 uur was het dan echt afgelopen. De vereniging kijkt terug op een gezellig sportief weekend.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant