De mooiste pompoenen krijgen een prijsje
De mooiste pompoenen krijgen een prijsje Foto: Jan Knoef

SmoksHannoween in Zelhem

Algemeen

ZELHEM - Met een kruidenvrouwtje/heks als Smoks Hanne in de gelederen is het logisch dat Halloween op dinsdag 31 oktober wordt gevierd met een leuk evenement. De Zelhemse jeugd wordt door de B&OZ uitgenodigd om om 19.00 uur op de Markt aanwezig te zijn en deel te nemen aan de activiteiten.

Op de basisscholen zijn in de afgelopen week kleurplaten uitgedeeld, die tijdens 'SmoksHannoween' kunnen worden ingeleverd. Als prijs mag iedereen, die een kleurplaat inlevert, een prijsje grabbelen. Daarnaast is er een wedstrijd pompoenen uitsnijden. Een deskundige jury onder aanvoering van Maria Aaldering van Zorgkwekerij 'de Stek' gaat de creatieve kunstwerken beoordelen. Ook hiervoor zijn prijzen beschikbaar.

Op de Markt staan verder kraampjes waar de kinderen griezelige hapjes en drankjes kunnen proeven. Aansluitend is er een lampionoptocht, waarbij de kinderen voor een deel van de route kunnen kiezen voor een griezelig donker laantje, waar de Zelhemse Jeugdsoos zorgt voor extra spannende griezelmomenten. Terug op 'de Markt' is er een vuurspuwshow, waarmee de SmoksHannoween wordt afgesloten.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant